👤

Calculați:
113-3×{56-2×1×[18+3×(6+3×7)]:9}=​


Răspuns :

Răspuns:

113-3×{56-2×1×[18+3×(6+3×7)]:9}=

113-3×{56-2×[18+3×(6+21)]:9}=

113-3×[56-2×(18+3×27):9]=

113-3×[56-2×(18+81):9]=

113-3×(56-2×99:9)=

113-3×(56-198:9)=

113-3×(56-22)=

113-3×34=

113-102= 11

Sper ca te-am ajutat!

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari