Răspuns :
[tex]3-3\left[7-2\left(5-3\right)\right] =13-3\cdot \:3 =13-9 =4[/tex]
Sper că te-am ajutat!
Succes!
Răspuns:
4
Explicație pas cu pas:
13 - 3 x [7 - 2 x (5 - 3)] =
= 13 - 3 x (7 - 2 x 2) =
= 13 - 3 x (7 - 4) =
= 13 - 3 x 3 =
= 13 - 9 =
= 4
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.