Răspuns :
3+10-{3+10-[3+10-(13-3)-3]-3}-3
3+10-[3+10-(3+10-10-3)-3]-3
3+10-[3+10-(13-10-3)-3]-3
3+10-[3+10-(3-3)-3]-3
3+10-(3+10-0-3)-3
3+10-(13-0-3)-3
3+10-10-3
13-10-3
3-3
0
3 + 10 - {3 + 10 - [3 + 10 - (3 + 10 - 3) – 3] - 3} - 3=3 + 10 - {3 + 10 - [3 + 10 - (13 - 3) – 3] - 3} - 3=3 + 10 - [3 + 10 - (3 + 10 -10- 3) - 3] - 3=3 + 10 - [3 + 10 - (13 -10- 3) - 3] - 3=3 + 10 - [3 + 10 - (3- 3) - 3] - 3=3 + 10 - (3 + 10 - 0 - 3) - 3=3 + 10 - (13 - 0 - 3) - 3=3 + 10 - (13 - 3) - 3=3 + 10 - 10 - 3=3 + 10 - 10 - 3=13-10-3=3-3=0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.