Răspuns :
Răspuns:
[tex] \frac{4 \times - 1}{ { \times }^{2} - 1 } = \frac{ \times + 1}{ \times - 1} + \frac{1}{ \times } [/tex]
[tex] \frac{4 \times - 1}{ { \times }^{2} - 1 } - \frac{ \times + 1}{ \times - 1} - \frac{1}{ \times \ } = 0[/tex]
[tex] \frac{4 \times - 1}{x \times ( \times - 1)} - \frac{ \times + 1}{ \times - 1} - \frac{1}{ \times } = 0[/tex]
[tex] \frac{4 \times -1 - x \times ( \times + 1) - ( \times - 1) }{x \times ( \times - 1)} = 0[/tex]
[tex] \frac{4 \times - { \times - }^{2} - \times - \times }{x \times ( \times - 1)} = 0[/tex]
[tex] \frac{2 \times - { \times }^{2} }{x \times ( \times - 1)} = 0[/tex]
[tex] \frac{x \times (2 - \times )}{x \times ( \times - 1)} = 0[/tex]
[tex] \frac{2 - \times }{ \times - 1} = 0[/tex]
[tex]2 - \times = 0[/tex]
[tex] - \times = - 2[/tex]
[tex] \times = 2[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.