Răspuns :
Explicație pas cu pas:
! tot ce trece in partea cealalta de egal își va schimba semnul in opusul lui!
exemplu:
a - 23 = 50
(mutăm - 23 in partea cealalta lângă 50 si il scriem +23)
a = 50 + 23
a = 73
______________________________
(a : 3 + 7) × 6 - 48 = 60
(a : 3 + 7) × 6 = 60 - 48
(a : 3 + 7) × 6 = 12
(a : 3 + 7) = 12 : 6
(a : 3 + 7) = 2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.