Răspuns :
|2x+1|=3
2x+1=3
2x=3-1
2x=2
x=1
2x+1=-3
2x=-3-1
2x=-4
x=-2
Soluția negativă a ecuației este -2.
Deci răspunsul corect este b)-2.
Sper că te-am ajutat!
Răspuns:
===============================================
Sper că te-am ajutat :D
===============================================
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.