Răspuns :
(2 x 2^2 x 2^3) : 2^6 = 2^6 : 2^6 = 2^0 = 1
3^37 x 3^46 : 3^80 = 3^83 : 3^80 = 3^3 = 27
(7^9 : ( 7 x 7^3 x 7^4 ) = 7^9 : 7^8 = 7^1 = 7
( 2^11 x 2^24 ) : ( 2^13 x 2^22 ) = 2^35 : 2^35 = 2^0 = 1
(2 x 2^2 x 2^10) : 2^53 = 2^13 : 2^53 ( aici cred că este o greseala in enunț, nu se poate face 13-53 )
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.