Răspuns :
Răspuns:
27
Explicație pas cu pas:
(4×9*n-3*2n+1):9*n=?
3*2n=9*n
(4×9*n-9*n×9):9*n=
=(3×9*n)×9:9*n=
=27×9*n :9*n=
=27(raspuns)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
( 4x9ⁿ - 3²ⁿ⁺¹ ) : 9ⁿ = 1
= ( 4 x 3²ⁿ - 3²ⁿ x 3¹) : 3²ⁿ =
= ( 4 - 3 ) x 3²ⁿ : 3²ⁿ =
= 1 x 3²ⁿ x ( 1/3²ⁿ) =
= 1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.