Răspuns :
Răspuns:
SALUT
(1+i V3)^3 = (1+V3i)^3 = 1+3V3i+9i^2 +3V3i^3 = 1+3V3i +9*(-1)+3V3*(-i) = 1+3V3i-9+3V3i =
= 1+(-9) = 1-9 = -8.
Evergreen
[tex]\it (1+i\sqrt3)^3=1^3+3\cdot1^2\cdot i\sqrt3+3\cdot1\cdot(i\sqrt3)^2+(i\sqrt3)^3=\\ \\ =1+3\sqrt3i-9-3\sqrt3i=1-9=-8[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.