Răspuns :
[tex] = \sqrt{14 + 7 \times 5} - \sqrt{(26 - 24) \times (26 + 24)} + 10 \sqrt{} \frac{9}{100} = \sqrt{14 + 35} - \sqrt{2 \times 50} + 10 \times \frac{3}{10} = \sqrt{14 + 35} - \sqrt{100} + 3 = \sqrt{14 + 35} - 10 + 3 = \sqrt{49} - 7 = 7 - 7 = 0[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.