Răspuns :
Răspuns:
Mai jos
Explicație pas cu pas:
[tex]a = \sqrt{2 \times | - \frac{n \times (n + 1)}{2} | - n } = \sqrt{2 \times \frac{n \times (n + 1)}{2} - n } = \sqrt{n \times (n + 1) - n} = \sqrt{n \times (n + 1 - 1)} = \sqrt{n \times n} = n \: este \: natural \: inseamna \: ca \: a \: este \: natural[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.