Răspuns :
- Răspuns: 41
Explicație pas cu pas:
Salut! ʕ •ᴥ•ʔ
• x + y + 13 = 24
• 19 + 2 × y + 2 × x = ?
===================
x + y + 13 = 24⇔
⇔x + y = 24 - 13⇔
⇔x + y = 11
19 + 2 × y + 2 × x =
= 19 + 2y + 2x =
= 19 + 2(y + x) =
= 19 + 2 × 11 =
= 19 + 22 = 41
Răspuns:
x+y=24-13
x+y=11
19+2(y+x)=19+2·11=19+22=41
aflii pe x+y,apoi dai factor comun 2 si inlocuiesti pe x+y si faci inmultirea
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.