Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) (a²-6a+9) +(b²+4b+4)=0 ⇔ (a-3)²+(b+2)²=0 ⇔ a-3=0 ⇒ a=3 si
b+2=0 ⇒ b=-2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) vezi la colega
c) 4a²-4a+1 +b²+8b+16=(2a-1)²+(b+4)²=0
2a-1=0..........a=1/2
b+4=0.................b=-4
b) e ceva in neregula...cel mai probabil e +2 in loc de +6,
reposteaza te rog doar b) dupa ce il verifici
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.