Răspuns :
Răspuns: [tex]\boxed{B = 63}[/tex]
Explicație pas cu pas:
[tex]B = (12+9)\cdot[(-5)\cdot(+9)+(-6)\cdot(-8)][/tex]
[tex]B = 21\cdot[(-5)\cdot(+9)+(-6)\cdot(-8)][/tex]
[tex]B = 21\cdot[-45+(-6)\cdot(-8)][/tex]
[tex]B = 21\cdot(-45+48)[/tex]
[tex]B = 21\cdot 3[/tex]
[tex]\boxed{B = 63}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.