👤

Va rog! Repede








multumesc!​


Va Rog Repedemultumesc class=

Răspuns :

a) x=1 e soluție =>

[tex]\frac{1 + 2}{3} - \frac{2 \times 1 + 2}{2} = \frac{1 - 3}{6} [/tex]

amplificam prima fracție cu 2 si a doua cu 3

[tex] \frac{3 \times 2}{6} - \frac{4 \times 3}{6} = - \frac{2}{6} [/tex]

[tex] \frac{6}{6} - \frac{12}{6} = - \frac{2}{6} [/tex]

[tex]6 - 12 = - 6[/tex]

[tex] - 6 nu \: este \: egal \: cu - \frac{2}{6} [/tex]

1 nu este solutie

b ul e sus .

Sper sa înțelegi

Coroana?

Vezi imaginea Fatacool376
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari