Răspuns :
Răspuns:
a) x = 12×3 = 36
b) x = (-10) × (-4) = 40
c) x = (-8) × 7 = (-56)
d) x = (-9) × (-7) = 63
e) x = (-12) × 6 = (-72)
f) x = (-5) × 8 = (-40)
g) x = 11 × (-12) = (-132)
h) x = (-25) × (-25) = 625
Explicație pas cu pas:
A. x:3=-12
x=-12*3
x=-36
B. x:(-4)=-10
x=-10*(-4)
x=40
C. x:7=-8
x=-8*7
x=-56
D. x:(-7)=-9
x=-7:(-9)
x=54
E. x:6=-12
x=-12*6
x=-78
F. x:8=-5
x=-5*8
x=-40
G. x:(-12)=11
x=11*(-12)
x=-132
H. x:(-25)=-25
x=-25*(-25)
x=625
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.