Răspuns :
Răspuns:
(0,03x50+0,02x25-0,04x75)^2+(-1)^2009=
(1,5+0,5-3)²+(-1)=
(-1)²-1=
-1-1= -2
(0,03x50+0,02x25-0,04x75)^2+(-1)^2009
=(3/100x50+2/100x25-4/100x75)^2-1
= (150/100+50/100-300/100)^2-1
=(150+50-300/100)^2-1
= (-100/100)^2-1
=(-1)^2-1
= 1-1
= 0
=(3/100x50+2/100x25-4/100x75)^2-1
= (150/100+50/100-300/100)^2-1
=(150+50-300/100)^2-1
= (-100/100)^2-1
=(-1)^2-1
= 1-1
= 0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.