Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a)3+(-2)-5
1-5
=-4
b)6-(-2)×(-3)
6-6
=0
c)5×(-5)+(-5)
-25-5
=30
Explicație pas cu pas:
ღSalutare!ღ
a) 3+(-2)-5 =
= 3-2-5 =
= 1-5 =
= -4
b) 6-(-2)×(-3) =
= 6-6 =
= 0
c) 5×(-5)+(-5) =
= -25+(-5) =
= -25-5 =
= -30
Succes!;)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.