Răspuns :
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
[(4,5:0,45-2,5:0,5)×1,2+0,2²]:4-0,51 =
= [(10-5)×1,2+0,04]:4-0.51 =
= (5×1,2+0,04):4-0.51 =
= (6+0,04):4-0.51 =
= 6,04:4-0.51 =
= 1,51-0,51 = 1
Bună!
[(4,5÷0,45-2,5÷0,5)×1,2+0,2²]÷4-0,51 =
= [(10-5)×1,2+0,04]÷4-0.51 =
= (5×1,2+0,04)÷4-0.51 =
= (6+0,04)÷4-0.51 =
= 6,04÷4-0.51 =
= 1,51-0,51
=1
Este al 100-a raspuns al meu!!!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.