Răspuns :
Răspuns:
1/101
Explicație pas cu pas:
Folosind punctul b), si anume ca A(x)*A(y) = A(x*y), rezulta ca
A(1/2)*A(2/3)*...*A(100/101) = A((1/2)*(2/3))*...*A(100/101) =
= ........ = A((1/2)*(2/3)*...*(100/101)) = A((1*2*...*100)/(2*3*...*101)) = A(1/101)
Observal ca det(A(x)) = 1*1*x + 0*0*0 + 0*(ln x)*0 - 0*1*0 - 0*(ln x)*x - 1*0*0 = x
Prin urmare, det(B) = det(A(1/101)) = 1/101
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.