Răspuns :
[26+3×(600:75+1)×2]:8=
[26+3×(8+1)×2]:8=
(26+3×9×2):8=
(26+27×2):8=
(26+54):8=
80:8=10
Răspuns:
[26+3×(600:75+1)×2]:8=
=[26+3x9x2]
=(26+54)
=80:8
=10
R: 10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper ca te-am ajutat!
____________________________________________________________
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.