Răspuns :
[tex][2^{12}\cdot 2^{18}+5^{70}:5^{10}-(3^{25})^2]:[4^2\cdot 2^3\cdot 2^{23}+(5^{15})^{2^2}-(3^2)^{5^2}]=\\=(2^{30}+5^{60}-3^{50}):(2^{30}+5^{60}-3^{50})=\boxed{\bold{1}}[/tex]
[tex]\it (5^{15})^{2^2}-(3^2)^{5^2}= 5^{60}-3^{50}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.