Răspuns :
Produsul : 7 x 1 x 9 = 7 x 9 = 63
Suma : 7 + 1 + 9 = 8 + 9 = 17
Diferența : 63-17 = 46
Suma : 7 + 1 + 9 = 8 + 9 = 17
Diferența : 63-17 = 46
Răspuns:
(7*1*9)-(7+1+9)=
63-17=46
Răspuns :46
Explicație pas cu pas:
^_^Sper ca te am ajutat! ^_^
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.