Răspuns :
Răspuns:
Buna!
[(52-2b)×3]+54=156 /-54
(54-2b)×3=102 /÷3
54-2b=34
2b=20/÷2
b=10
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns:
b=10
Explicație pas cu pas:
[(52-2×b)×3]+54=156
(52-2×b)×3=156-54
(52-2×b)×3=102
52-2×b=102:3
52-2×b=34
2×b=54-34
2×b=20
b=20:2
b=10
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.