Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
y-x=x
y=2x
z-y=x
z-2x=x
z=3x
x+y+z=x+2x+3x=6x=1116
x=1116/6=186
y=2x=372
z=3x=558
y-x=z-y=x =>
y=2x și z=x+y înlocuim x+y in x+y+z=1116 => 2z=1116
z=558 => x+y=558
y=2x. =>
3x=558
x=186 => y=372
y=2x și z=x+y înlocuim x+y in x+y+z=1116 => 2z=1116
z=558 => x+y=558
y=2x. =>
3x=558
x=186 => y=372
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.