Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x + 2 > 4
x > 4 - 2
x > 2
______
x + 2 < -4
x < -4 - 2
x < -6
_________
a) A = (-∞; -6) U (2; +∞)
_________
b) A ∩ {-7; 3] = (-∞; -6) U (2; +∞) ∩ {-7; 3] = [-7; -6) U (2; 3]
_________
c) A ∩ N = (-∞; -6) U (2; +∞) ∩ N = {3; 4; 5; ...; +∞}
_________
d) -7 + 3 = -4
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.