Răspuns :
Răspuns:
9
Explicație pas cu pas:
Fie x numarul cautat de noi
[x:(-3) + (-15) ]*2 = -36 //folosim metoda mersului invers, astfel impartim la 2
x:(-3) + (-15) = -18 //scadem -15, adica -(-15)=+15
x:(-3) = -3 //inmultim cu -3
x= 9
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.