Răspuns :
Salutare!:)
33+9:3•10-(60:10•4-20)=
33+9:3•10-(6•4-20)=
33+9:3•10-(24-20)=
33+9:3•10-4=
33+3•10-4=
33+30-4=
63-4=
59
33+9:3•10-(60:10•4-20)=
33+9:3•10-(6•4-20)=
33+9:3•10-(24-20)=
33+9:3•10-4=
33+3•10-4=
33+30-4=
63-4=
59
Explicație pas cu pas:
ღSalutare!ღ
•Rezolva folosind ordinea efectuării operațiilor:
[tex]33 + 9 \div 3 \times 10 - (60 \div 10 \times 4 - 20) = \\ = 33 + 3 \times 10 - (6 \times 4 - 20) \: = \\ = 33 + 30 - (24 - 20) = \\ = 63 - 4 = \\ = \red{59} [/tex]
Succes!!:)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.