Răspuns :
Raspunsul e in poza si da e complet. Sper sa intelegi ce am scris.
a)
((-4)²)⁶ : (-4)⁸ : 2³ =
4¹² : 4⁸ : 2³ =
4⁴ : 2³ =
2⁸ : 2³ =
2⁵ = 32
a = 32
b ) (-7)⁵ × (-7)¹² : [( -7)³]⁵ + 13
( -7)⁵ × 7¹² : ( -7)¹⁵ + 13
7² + 13 = 49 + 13 = 62
b = 62
c ) 1 - 2 + 3 - 4 + ......... 19 - 20 =
(1-2) + ( 3 - 4 ) + ...... (19-20) =
- 1 × 10 = - 10
c = - 10
[tex]m.a = \frac{a + b + c}{ 3} = \frac{32 + 62 + ( - 10)}{3} = \frac{84 {}^{(3} }{3} = 28[/tex]
# EuSuntAdelina ฅ^•ﻌ•^ฅ
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.