Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a*b + a*c = a*(b + c) = 17*33 = 561
______________
a*b - a*c = 5520
a*(b - c) = 5520
a*23 = 5520
a = 5520 : 23 = 240
Salut!
a)
a = 17
b + c = 33
a • b + a • c = a • ( b + c ) = 17 • 33 = 561 ✓
b)
a • b - a • c = 5520
b - c = 23
a • ( b - c ) = 5520
a • 23 = 5520
a = 5520 : 23
a = 240 ✓
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.