Răspuns :
Hei! :)
[tex]\frac{2}{5}-(\frac{1}{10} +\frac{1}{15} )=\\=\frac{2}{5}-(\frac{3}{30} +\frac{2}{30} )=\\=\frac{2}{5}-\frac{5}{30} =\\=\frac{12}{30} -\frac{5}{30}=\frac{7}{30}[/tex]
[tex]\it \dfrac{2}{5}-\Big(\dfrac{^{3)}1}{\ 10}+\dfrac{^{2)}1}{\ 15}\Big)=\dfrac{^{6)}2}{\ \ 5}-\dfrac{5}{30}=\dfrac{12-5}{30}=\dfrac{7}{30}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.