Răspuns :
[tex] (\frac{5}{9} + \frac{7}{9}) \times \frac{27}{6} = \\ \\ \frac{12 {}^{(3} }{9} \times \frac{27}{6} = \frac{4}{3} \times \frac{27}{6} = 2 \times \frac{3 {}^{(3} }{9 } = 2 \times 3 = 6[/tex]
Raspuns :
Explicatie pas cu pas :
#ฅ^•ﻌ•^ฅ
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.