Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a) 5x - 1 = 14, 5x = 14 + 1, 5x = 15, x = 15:5, x = 3
b) Mg =
[tex] \sqrt{(2 + 13) \times (2 - 3)} = \\ \sqrt{15 \times ( - 1)} = \sqrt{ - 15} [/tex]
c) Ma =
[tex] \frac{2.6 + 8.4}{2} = \frac{11}{2} = 5.5[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.