la prima se face cu delta=b^2-4ac=64-48=16 => x1=(8+4)/2=6 x2=(8-4)/2=2 => x=6 si 2 la 2 se face la fel 3. V(-b/2a, -delta/4a) => -b/2a=-12/-2=6 delta=168 => -168/-4=42 4. la fel ca 1 7. AB=(xB-xA)i vector+(yB-yA)j vector =-3i vector+j vector
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.