Răspuns :
Răspuns:
[tex] {(3 \times 25)}^{38} \div { {(5}^{2} )}^{38} - {3}^{19 \times 2} = \\ {3}^{38} \times {25}^{38} \div {5}^{2 \times 38} - {3}^{38} = \\ {3}^{38} \times { ({5}^{2} )}^{38} \div {5}^{76} - {3}^{38} = \\ {3}^{38} \times {5}^{76} \div {5}^{76} - {3}^{38} = \\ {3}^{38} - {3}^{38} = 0[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.