Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex]\bf 1,75 \cdot [1,5^{2} + 4 \cdot (3,02 - 4,28 : 2)] =[/tex]
[tex]\bf 1,75 \cdot [2,25 + 4 \cdot (3,02 - 4,28 : 2)] =[/tex]
[tex]\bf 1,75 \cdot [2,25 + 4 \cdot (3,02 - 2,14 )] =[/tex]
[tex]\bf 1,75 \cdot (2,25 + 4 \cdot 0,88 ) =[/tex]
[tex]\bf 1,75 \cdot (2,25 + 3,52 ) =[/tex]
[tex]\bf 1,75 \cdot 5,77 =[/tex]
[tex] \large \red{ \boxed{\bf 10,0975 }}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.