Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
4 x [28 + (n + 2):6]-5 = (37 - 14) x 5
4 x [28 + (n + 2):6]-5 = 23 x 5
4 x [28 + (n + 2):6]-5 = 115
4 x [28 + (n + 2):6] = 115 + 5 = 120
28 + (n + 2):6 = 120 : 4 = 30
(n + 2):6 = 30 - 28 = 2
n + 2 = 2 x 6 = 12
n = 12 - 2 = 10
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.