Răspuns :
Răspuns:
Buna ziua!
c. x-67-92=267
x-67=267+92
x-67=359
x=359+67
x=426
d. 542+x-117=638
542+x=638+117
542+x=755
x=755-542
x=213
e.(43+x)+(537-214)=975
(43+x)+323=975
43+x=975-323
43+x=652
c=652-43
c=609
Sper ca te-am ajutat!
Răspuns:
a) x=426
b) x=213
c)x=609
Explicație pas cu pas:
X-67-92=267/+92
X-67=359/+67
X=426
542+x-117=638/+117
542+x=755/-542
X=213
(43+x)+(537-214)=975
(43+x)+323=975/-323
43+x=652/-43
X=609
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.