Răspuns :
Explicație pas cu pas:
ღSalutare!ღ
142-[15:(18-27:9)+48:8×7]=
=142-[15:(18-3)+6×7]=
=142-(15:15+42)=
=142-(1+42)=
=142-43=
=99✅
Succes!!;)
142-[15:(18-27:9)+48:8x7]=
142-[15: (18-3) +6x7]=
142-(15: 15+ 42)=
142- (1+42)=
142-43=99
142-[15: (18-3) +6x7]=
142-(15: 15+ 42)=
142- (1+42)=
142-43=99
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.