Răspuns :
[tex] \frac{7}{3} - 2.(3) = \\ \\ = \frac{7}{3} - 2 \frac{3}{9} = \\ \\ = \frac{7}{3} - \frac{2 \times 9 + 3}{9} = \\ \\ = \frac{7}{3} - \frac{21}{9} = \\ \\ = \frac{7 \times 3}{3 \times 3} - \frac{21}{9} = \\ \\ = \frac{21}{9} - \frac{21}{9} = 0[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Limba română. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.