Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Folosești formula mediei aritmetice la ambele după le aduci într-un sistem o scazi pe a 2 a din prima
![Vezi imaginea Mihailovin1234](https://ro-static.z-dn.net/files/dfb/44cf1fa5f7431b2c4ab2a75398e1fb1d.jpg)
(a+b)/2=6
a+b=6•2
a+b=12
(b+c)/2=4
b+c=4•2
b+c=8
a+b=12
b+c=8
a-c=12-8
a-c=4
:) poftim
a+b=6•2
a+b=12
(b+c)/2=4
b+c=4•2
b+c=8
a+b=12
b+c=8
a-c=12-8
a-c=4
:) poftim
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.