Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex]x - y = 64 \\ y = \frac{x}{3} \\ \\ {}^{3)} x - \frac{x}{3} = {}^{3)} 64 \\ \\3x - x = 192 \\ 2x = 192 \\ x = 192 \div 2 \\ \boxed{x = 96} \\ \\ y = \frac{x}{3} \\ \\ y= \frac{96}{3} \\ \ \ \boxed{ y = 32}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.