Răspuns :
Răspuns:
Cum credeți că ar trebui să fie candidatul ideal pentru acest post și cum mă potrivesc acestui profil?
Hoover recomandă această întrebare pentru că e o cale rapidă de a-ți da seama dacă abilitățile tale sunt aliniate cu ceea ce caută la momentul respectiv compania. Dacă nu se potrivesc, atunci știi că trebui să-ți găsești locul în altă parte, în loc să-ți pierzi timpul vânând un post care nu e pentru tine, spune ea.
2. Cine ar fi superiorul meu? Aceste trei persoane sunt în aceeași echipă sau în echipe diferite? Care e ordinea ierarhică?
E important să întrebi despre ordinea ierarhică a unei companii, în caz că ai mai mulți șefi, scrie Vicky Oliver în cartea ei, „301 răspunsuri deștepte la întrebări grele din interviuri”.
Dacă urmează să lucrezi pentru mai mulți oameni, trebuie să știi „mersul țării din interior”, spune aceasta, sau dacă o să coordonezi mai mulți oameni, atunci probabil o să dorești să-i cunoști înainte de a accepta postul.
3. Care a fost evoluția acestui post?
Practic, întrebarea asta îți arată dacă jobul e pe o linie moartă sau dacă e o rampă de lansare.
4. Cum ați descrie filosofia companiei?
Hoover spune că întrebarea asta îți dă o perspectivă de ansamblu asupra filosofiei corporatiste a companiei și îți arată dacă fericirea angajaților e pe lista de priorități.
5. Care considerați că sunt principalii concurenți ai companiei? Cu ce vă diferențiați?
Întrebarea asta nu-i pentru cei slabi de înger, dar arată că te gândești deja la cum poți ajuta compania să crească pentru a-și atinge scopurile pe termen lung, spune Peter Harrison, CEO la Snagajob.
6. Dincolo de competențele profesionale necesare acestui job, ce alte calități ar mai fi utile pentru companie?
Dacă afli care sunt cele mai importante abilități din punctul de vedere al managementului, vei afla mai multe despre valorile și filosofia companiei, spune Hoover, ca să-ți dai seama dacă te vei integra sau nu.
7. Aveți vreo ezitare cu privință la calificările mele?
Deși întrebarea te pune într-o postură vulnerabilă, arată că ai suficientă încredere în tine cât să aduci în discuție posibilele tale minusuri și arată deschiderea spre a învăța lucruri noi.
8. Ce vă place cel mai mult la faptul că faceți parte din această companie?
Hoover spune că întrebarea asta e importantă pentru că îți permite „să creezi o senzație de camaraderie” cu intervievatorul, pentru că „intervievatorilor – ca oricui – le place să vorbească despre ei înșiși, și mai ales despre subiecte pe care le cunosc bine.” În plus, întrebarea îți oferă ocazia să ai o opinie din interior asupra celor mai bune aspecte ale companiei în cauză.
9. Puteți să-mi oferiți un exemplu legat de modul în care voi colabora cu managerul meu?
E important să știi care este raportul dintre manageri și angajați, pentru a decide dacă sunt genul de șefi care-ți vor permite să-ți folosești atuurile, pentru a contribui la succesul companiei.
10. Puteți să-mi spuneți ce pași trebuie urmați înainte ca firma să-mi poată face o ofertă?
„Aflarea pașilor demersului unei angajări e o informație esențială pentru tine”, e sfatul lui Hoover.
Când întrebi despre o „ofertă”, mai degrabă decât o „decizie” poți să-ți faci o idee mai clară asupra etapelor de selecție. „Decizie” e un termen vag, pe când „ofertă” se referă clar la momentul în care sunt gata să semneze contractul.
Răspuns:
-BUNA ZIUA, MA NUMESC IOANA
-BUNA ZIUA , CE DORIT...?
-AS DORI UN INTERVIU DESPRE DVS
-DESIGUR,CE VRETI SA AFLATI
-DUMNEAVOASTA OMUL CARE FACE MINUNI DUMNEZEIESTI CREDETI IN COVID 19 ..?
-NU DOMNITA, NU CRED EU CRED DOAR IN DUMNEZEU
-DOMNITA MA SCUZATI CA AM INCEPUT ASA .
-EU MA NUMESC PAPA FRANCISC
AM DAT INTERVIUL ACUM MA SCUZATI AM PUTINA TREABA, LA REVEDERE !
LA REVEDERE !
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Limba română. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.