Răspuns :
Răspuns:
Folosim formula
sin a + sin b = 2*sin(a+b/2)*cos(a-b/2)
2sin(72+18/2)*cos(72-18/2)
= 2sin(45)*cos(27)=
[tex] 2 \times\frac{2}{ \sqrt{2} } \times cos(27)[/tex]
Răspuns:
Formula 2a + sin b =2*sin (a+b/2)
2 sin (72+18/2)*cos (72-18/2)
- = 2 sin (45)*cos (27) = 2×2 supra radicala din 2 × cos 27
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.