Răspuns :
Răspuns:
[tex]f(x)=2x+3[/tex]
[tex]A(-1,a); B(b,5)[/tex]
[tex]f(-1)=a => 2*(-1)+3=a=>a=1[/tex]
[tex]f(b)=5=>2*b+3=5=>2b=2=>b=1[/tex]
[tex]=> A(-1,1);B(1,5)[/tex]
[tex]|AB|=\sqrt{(xb-xa)^2+(yb-ya)^2}=\sqrt{(1-(-1))^2+(5-1)^2}=\sqrt{2^2+4^2}=\\=\sqrt{20}=2\sqrt{5}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.