Răspuns :
Răspuns:
D > B ( F )
D < C < B ( F )
B > D > C ( A )
C < B ( A )
D < B = C ( F )
C < D < B ( A )
Sper ca te-am ajutat!
Explicație pas cu pas:
D>B => Fals
C<B => Adevărat
D<C<B => Fals
D<B=C => Fals
B>D>C => Adevărat
C<D<B => Adevărat
Sper că ai înțeles!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.