Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
{[136×75-(324:4:9×3+45)+123:3]} =10160 +9
136×75-(324:4:9×3+45)+123:3 = 10169
136×75-(81 :9×3+45)+123:3 = 10169
136×75-(9×3+45)+123:3 = 10169
136×75-(27+45)+123:3 = 10169
136×75-72+123:3 = 10169
10200 -72 +41 = 10169
10200 - 31 = 10169
10169 =10169 Adevarat
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.