Răspuns :
Răspuns: 36 - 9 × 3 = 9
Explicație pas cu pas:
Salut!
36 - 9 × c = 9
27 × c = 9
c = 27 ÷ 9
c = 3
Verificare:
36 - 9 × 3 = 9
36 - 27 = 9
9 = 9 [adevărat]
Succese! :)
Salutare!:)
36-9×c=9
9xc=36-9
9xc=27
c=27:9
c=3
v:36-9×3=36-27=9✅
Succes!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.