Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Buna !!
[tex]a) \: ( - 3 + 9 - 7) - ( - 4 - 7 + 5) = \\ (6 - 7) - ( - 11 + 5) = \\ - 1 - ( - 6) = \\ - 1 + 6 = \\ = \red{5}[/tex]
[tex]b) \: ( - 64) \div ( - 4) - 35 \div 7 = 16 - 5 = \red{11}[/tex]
[tex]c)125 \div ( - 5) = \red { - 25}[/tex]
REGULA SEMNELOR !!
(+)•(+)=(+)
(-)•(-)=(+)
(+)•(-)=(-)
(-)•(+)=(-)
Succes !!;)
✿❀AndreeaBrainly123❀✿
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.