Răspuns :
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
tg 60 = radical din 3
sin 60 = radical din 3/ 2
tg 60 - 2 sin 60 = radical din 3 - 2 x radical din 3 /2 = radical din 3 - radical din 3=0
Răspuns: 0
Explicație pas cu pas:
tg 60° = √3
sin 60° = √3 / 2
tg 60°- 2 sin 60° = √3 - (2 × √3/2) = √3 - √3 = 0
#copaceibrainly
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.